» Formula 1 Ferrari Cars baan

Formula 1 Ferrari Cars baan

Kindvriendelijke en leuke attracties

Een feest, verjaardag, bruiloft, jubileum of een ander soort evenement is altijd het leukst wanneer er attracties zijn, geschikt voor kinderen. Kinderplezier Bert Gillissen maakt het mogelijk om de Formula 1 Ferrari Cars baan te huren. Op onze website vindt u meer informatie over de individuele attracties en heeft u een compleet overzicht van de mogelijkheden. Wilt u een reservering aan ons doorgeven? Wacht dan niet! Neem direct contact met ons op.

Met de Formula 1 Ferrari Cars baan altijd een leuk evenement!

Kwaliteit staat voorop wanneer u bij ons attracties of machines huurt. De Formula 1 Ferrari Cars baan die u bij Kinderplezier Bert Gillissen huurt, is gekeurd volgens het Warenwetbesluit Attractie en Speeltoestellen. Deze attractie is niet alleen kindvriendelijk maar ook beschikbaar in verschillende afmetingen en in een beschermde afgezette baan. Wilt u één van onze producten afnemen, dan zorgen wij voor het op- en afbouwen, het gereedmaken en het leveren voor onze rekening. Ook voor deskundig advies bent u bij ons aan het juiste adres.

Kinderplezier Bert Gillissen helpt u graag met:

  • ervaren en uitstekend opgeleide vakmensen;
  • eventueel toezicht van de attracties tijdens het evenement;
  • een correcte prijshandhaving;
  • het volledig verzorgen van het op- en afbouwen;
  • een uitgebreid aanbod attracties en speeltoestellen.

Gebruik onze website

Kinderplezier Bert Gillissen zorgt dat u uw favoriete attractie kunt huren! Veiligheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Dankzij ons online assortiment kunt u zien wat er mogelijk is. Neem contact met ons op als u een keuze heeft gemaakt!

Contact

Bert Gillissen V.O.F.
Albert Thijsstraat 11
6471WX Eygelshoven

Tel.nr.: 045 – 531 87 34
Mobiel: 06 537 825 48
Fax: 045 – 533 28 31

E-Mail: info@bert-gillissen.nl
Website: www.bert-gillissen.nl

KvK: 54458587
BTW: 851313589B01